Vill bereda en väg i tider av oro

Gammalkatolsk idédebatt, som lanserades i mitten av oktober 2016, vill vara ett aktivt svar på den oro många uttrycker. Vi ser oss inte som Svaret, men som en väg till det Svar många söker men få törs eller vill uttala. Men många av de områden som i vår tid definieras som problematiska eller rent av hotfulla bottnar i en djupt liggande tomhet och saknad.

På Gammalkatolsk idédebatt diskuterar vi dessa ting. Vi gör det utifrån den tro som återfinns i den odelade Kyrkan, det som ibland refereras till som ”klassiska kristna värderingar”. Vi vill göra det respektfullt så att fler får förståelse för och kunskap om att nutidens oro har svar i det väl beprövade. Vi är trots allt (fortfarande) människor.

Hjälp oss gärna genom att dela inlägg och länka till Gammalkatolsk idédebatt. Hjälp oss bereda väg i tider av oro.

Red.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s