Du är tack värd!

offer-för-de-korta-texterna-gammalkatolsk

Gammalkatolsk idédebatt (GID) har nu funnits sedan oktober 2016. Vi har publicerat hundratals artiklar som lästs av människor på alla kontinenter i världen. Tusentals unika besökare varje månad tar del av det innehåll som produceras och publiceras.

Samtidigt får vi frågor om översättningar till andra språk, utgivning av en papperstidning och böcker. Och vi vet att det vi skriver om gör avtryck. Bakom detta som vi ser som framgång finns du som läsare; att du delar med av det du tycker är bra i sociala medier och i andra sammanhang. Vi är skyldiga dig ett stort, varmt tack.

Fortsätt gärna dela. Stöd oss för att vidareutveckla GID och ta till dig av vår tacksamhet!

Red.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s